Met maatwerk willen we ons vooral richten op bedrijven (KMO’s) die hun publiciteit eens willen aanpakken of wat creatieve, technische en/of productiehulp kunnen gebruiken bij een project. Maar ook voor een persoonlijk hobbyprojectje, decoratief stuk of gepersonaliseerd cadeau kan je ons inzetten. We kunnen met andere woorden zowel one-offs (geschenkjes, proefprojecten, …) als (middel)grote oplages (werkkledij, …) voorzien. Contacteer ons dus gerust, geheel vrijblijvend, om te zien wat wij voor jou kunnen maken.

Wij willen bij maatwerk steeds constructief met onze klanten aan de slag gaan. Iedereen kan wel een website vinden waar je je design volgens de specificaties oplaadt, een opmerkelijk lage prijs betaalt en dan hoopt dat het resultaat acceptabel aan je deur verschijnt. Ben je goed met design en is de prijs je de gok wel waard, dan kan dat volstaan. Zit je echter met een idee waar je niet meteen beginnen aan ziet, raak je geen wijs uit de vele aangeboden technieken of wil je dat je specificaties toch even twee en drie keer nagekeken worden … dan denk je hopelijk aan ons!

Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen we werken met een design dat je al hebt, of begeleiden we je stapsgewijs bij het ontwerpen en/of verfijnen van je logo of ontwerp. Daarnaast helpen we je natuurlijk bij het kiezen van een gepaste materialen en technieken. Tot slot zorgen we voor het maken en afleveren van je bestelling.

Foto’s ter inspiratie

En nog veel meer … ons principe is namelijk dat we alle technieken die we voor onze eigen producten en projecten benutten ook kunnen inzetten voor jouw geschenk, promotiemateriaal of project. Met andere woorden, stuur ons gerust — geheel vrijblijvend — een berichtje met jouw vraag, ook als je je idee hier niet precies omschreven ziet.