T-shirt “ondersteboven van wetenschap”

21,00

T-shirt met opschrift “ondersteboven van wetenschap” opgebouwd uit chemische elementen.

Categorie:

Beschrijving

Dit T-shirt met opschrift “ondersteboven van wetenschap” is perfect voor wie van wetenschap (in het bijzonder, chemie) houdt. Het woord “ondersteboven” wordt gespeld aan de hand van enkele chemische elementen, weergegeven als blokjes uit het periodiek systeem met symbool, naam en atoomnummer.

Het T-shirt is beschikbaar in verschillende maten — kijk op deze pagina om jouw maat te bepalen. In de foto zie je één in herenmodel. Ook onze T-shirts voor vrouwen en kinderen hebben een ronde halslijn. Dit T-shirt is 100% katoen (uitzondering: grijze hebben 1% viscose). Het kan in de machine gewassen en gedroogd worden (lage temperatuur) maar strijk niet rechtstreeks op het design.

We drukken je T-shirt met watergedragen inkten. Zo blijft je T-shirt goed ademen en houden we rekening met het milieu. Lichte afdrukken op donkere kleuren hebben daardoor wel een vintage/wash effect. In de fotogalerij zie je de kleurcombinaties die wij aanraden. Omdat we onze T-shirts zelf bedrukken, kunnen we echter ook andere kleuren voorzien.

Merk op: kindermaten en andere (stof)kleuren hebben we niet standaard in stock en hebben dus een langere levertijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-shirt “ondersteboven van wetenschap”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *