Wat wil Bollebus doen?

  • Berichtcategorie:Updates

We werken met Bollebus ruwweg aan drie grote pijlers en een extraatje: webshop, workshops, maatwerk én een fijne blog. Voor ieder wat wils dus, en allemaal nog in de kinderschoenen. Lees gerust verder voor wat meer details over wat er zit aan te komen!

Onze digitale winkelrekken zijn nog wat leegjes, maar geen vrees; we hebben nog bergen ideeën waar we achter de schermen aan werken: toffe kaartjes, T-shirts, mokken, … Niet allemaal wiskundig van aard, maar wel allemaal eigenzinnig en in wetenschappelijk thema. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Daarnaast werken we ook aan projecten op maat. Nog niet alle voorbereidingen zijn rond en we hebben nog niet alle tools voldoende uitgetest om deze dienst officieel aan te kondigen. Half werk, daar doen we niet aan, vandaar dat je nog geen concrete informatie op onze website vindt. Details en foto’s komen eraan, maar heb je nu al een project in gedachten waar gepersonaliseerde T-shirts, designwerk, computergestuurd (laser)snijden … aan te pas komen, dan mag je ons zeker al contacteren.

In een derde pijler willen we onze liefde voor wiskunde, STEAM en maken graag delen, met iedereen die het wil horen, zien, maar vooral ook zelf proberen! We werken hiervoor momenteel achter de schermen enkele workshops en projecten uit voor scholen en verenigingen, maar het praktische en financiële prentje staan nog niet helemaal op scherp. Heb je suggesties voor ons, of wil jij graag bètatester zijn voor onze workshops, laat dan gerust van je horen.

En tot slot is er onze blog. Ook deze is nu nog een beetje leeg, maar gezien we niet iedereen via workshops kunnen bereiken, willen we de magie van het internet ten volle benutten om STEAM wat dichter bij de mensen te brengen. Bovendien beginnen we aan een groot avontuur dat we graag documenteren en delen. Wetenschapsweetjes, verhalen, how-to’s, … ze komen er allemaal aan!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *