Dageraat Junior

30,00

Met deze dagelijkse puzzel geef je de datum origineel weer op een zeshoekig rooster.

Categorie:

Beschrijving

Deze puzzel schotelt je elke dag een nieuwe opgave voor. De bedoeling is om de elf puzzelstukken zó op het zeshoekige rooster (denk aan een honingraat) te leggen dat enkel de huidige datum zichtbaar blijft. We garanderen je dat er voor elke datum een oplossing is, al is de ene datum natuurlijk al wat moeilijker dan de andere … Met andere woorden: goed voor jarenlang puzzelplezier.

De puzzel meet 21 bij 18 cm. Hij is gemaakt uit mdf-hout en acrylaat, voorzien van silicone antislipvoetjes en een kleurig laagje beits.

Onze originele Dageraat brengt je eveneens honderden puzzels ineen. Wat is het verschil en welke is voor jou? De originele Dageraat is er voor wie met plezier de tijd neemt om een uitdagende puzzel te kraken, al lukt dat dan misschien niet elke elke dag. Deze Dageraat Junior is er voor de puzzelaar met minder geduld of ervaring die toch een interessante puzzel wil.

Kan je echt niet kiezen? Beide puzzels hebben hetzelfde frame zodat je desgewenst een extra set stukken kan bijbestellen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dageraat Junior” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Andere suggesties…