Dageraat puzzelstukken

10,00

Extra stukken voor de Dageraatpuzzels.

Categorie:

Beschrijving

De Dageraatpuzzels schotelen je elke dag een nieuwe opgave voor. De bedoeling is om de puzzelstukken zó op het zeshoekige rooster te leggen dat enkel de huidige datum zichtbaar blijft. We bieden deze puzzel aan in twee versies: de Dageraat en de Dageraat Junior. De eerste brengt je dagelijks een nieuwe pittige puzzel, terwijl de tweede voor de ervaren puzzelaar eerder een leuk ochtendritueel vormt.

Klinken zowel een korte puzzelsnack bij de doordeweekse koffie als een uitdagende breinbreker op zondagochtend aanlokkelijk? Kun je geen puzzel aanschaffen zonder ook iets voor je kindjes te vinden? Dan biedt deze add-on een uitkomst. Beide versies gebruiken namelijk hetzelfde frame, dus met deze set extra stukken hoef je niet te kiezen of kun je na verloop van tijd upgraden.

Dit product bevat enkel de stukken, niet het bijhorende kalenderframe. Kies via de dropdown voor de rode stukken (in gebeitst mdf) van de moeilijkere Dageraat of voor de gele stukken (in acrylaat) van de makkelijkere Dageraat Junior, afhankelijk van welke versie je al hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dageraat puzzelstukken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Andere suggesties…