T-shirt “ein Stein”

25,00

T-shirt met einsteinbetegeling.

Categorie:

Beschrijving

Dit T-shirt beeldt de inmiddels roemrijke einsteinbetegeling af, een betegeling van het vlak zonder gaten maar ook zonder een herhalend patroon (een zogenaamde aperiodieke betegeling). Het figuurtje werd in 2023 ontdekt door David Smith, Joseph Myers, Craig Kaplan en Chaim Goodman-Strauss. De naam is een woordspeling op het Duits voor “één tegel” en heeft niets te maken met de bekende Duitse fysicus.

Een prima T-shirt voor wiskundefans dus, met vooraan een subtiel tegeltje en achteraan een stukje van de betegeling.

Het T-shirt is beschikbaar in verschillende maten — kijk op deze pagina om jouw maat te bepalen. In de foto zie je een herenmodel. Ook onze T-shirts voor vrouwen en kinderen hebben een ronde halslijn. Dit T-shirt is 100% katoen (uitzondering: grijze hebben 1% viscose). Het kan in de machine gewassen en gedroogd worden (lage temperatuur) maar strijk niet rechtstreeks op het design.

We drukken je T-shirt met watergedragen inkten. Zo blijft je T-shirt goed ademen en houden we rekening met het milieu. Lichte afdrukken op donkere kleuren hebben daardoor wel een vintage/wash effect. In de fotogalerij zie je de kleurcombinaties die wij aanraden. Omdat we onze T-shirts zelf bedrukken, kunnen we echter ook andere kleuren voorzien.

Merk op: kindermaten en andere (stof)kleuren hebben we niet standaard in stock en hebben dus een langere levertijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-shirt “ein Stein”” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Andere suggesties…